duminică, aprilie 15, 2007

Bone

Nice job Ferrari in Australia!

Multe aplauze pentru Kimi Räikkönen!!!!!

Massa de pe 22 pana pe 6 e bine bine! Nu te lasaaaa!!!

Foarte bine si pentru Lewis Hamilton. (dreapta)

Primul pilot de culoare in formula 1 si primul pilot debutant care ajunge la prima sa cursa direct pe podium din 1962 incoace. Cursa foarte impresionanta pentru englezul de la McLaren care a stat in fata coechipierului sau, Alonso, campionul in exercitiu, pe locul 2, mai mult de 3 sferturi de cursa. Bravos Lewis, chiar daca esti de la concurentza.

Inca odata aplauze pentru Ferrari!!!!

3band


Sunday Storm Afterparty


e o mutra acolea - io vad in centru un lord de prin anglia lu 1700 dc
da...s io

Fereastra din pamant™


mugur™


La naiba ™

Am ilustrat vorba unui prieten™... ca si mine.

La naiba ™

stive

Intru in masina sfaramata!
Bagaje, rucsace vad atunci cand mam strecurat pe usa din spate. Le ridic. Nu e nimeni sub ele. Cautam un om, sa vad daca traieste in disperarea asta. Bagaj aruncat de pereti. Sub el al bagaj. Trei secunde pauza.
IEEESI de aici! in dreapta un mos striga sa ridicam masina. Ies ma mut pe partea dreapta a masinii. Mosul vine dupa mine. Usa era intepenita sub masina de trei tone. Mosul zbiara dupa mine sa ridicam masina. Eu zbier la lumea care se scalda cu picioarele in combustibililul lasat de cele 2 masini sashi stinga tigarile!
Ma indrept spre partea dreapta a masinii. Intru printre toate fiarele torsionate si zaresc o mana. ... Era calda,... iar batranul betiv striga in spatele meu. Ma ridic si ii spun celui de langa mine sa se duca sa le spuna celorlalti sa se indeparteze cu tigarile de langa masina.
Am intrat inacaodata sa vad daca simt ceva. Era cald, asta am simtit. Caldura fara puls. Nici nu mai are rost sa spun in ce pozitie stateam cand am simtit ca oamenii aia se duceau sa petreaca Craciunul.
Dumnezeu sa fie cu ei!